marlhene
salon nagels

Mijn naam is Marlhene Mouws en ik ben sinds 2012 trotse eigenaresse van Marlhene Beauty & More in Baarle-Nassau.
Met ruim 14 jaar ervaring in de schoonheidssector blijf ik dit werk nog steeds met erg veel plezier doen! Momenteel volg ik nog heel veel bijscholingen om mij zelf te ontwikkelen en om op de hoogte te blijven van verbeteringen van wat ik in mijn salon aan wil bieden.

Ik heb altijd erg veel plezier gehad in dit werk. In mijn salon is kwaliteit, ontspanning, warmte, gezelligheid en comfort een prè! Ook is het natuurlijk hartstikke belangrijk dat het betaalbaar blijft en daarom houden wij ook rekening met uw portemonnee.

Buiten pedicure en nagelverzorging, bieden wij nog veel meer. Bij ons kunt u ook terecht voor Permante make-up-, Fish spa-, plaatselijk lichaamsvet verwijdering-, lifting van de huid van het gezicht en lichaam-,
schoonheid-specialisatie en cellulite vermindering.

Een definitief plaatselijk lichaamsvet -cel verwijdering, huid -lifting en cellulite doormiddel van Cavitatie, RF lifting en Meso techniek. Wij gebruiken voor deze techniek geen naalden! Maar ook is er een behandeling Meso therapie met naalden dit gaat met behulp van een dermapen. Alle voet en gezichtsbehandelingen producten die wij gebruiken zijn op NATUUR basis en is DIERPROEFVRIJ. Ook bieden wij een opleiding nagelstyliste, groothandel in nagelproducten van het kwaliteitsmerk BrillBird.

Bij ons staat de klant op nummer 1

Het belangrijkste voor ons is dat de klant met een overtuigende glimlach de voordeur verlaat.
Wij zorgen er graag voor dat u zich op uw gemak voelt en vooral dat u het naar uw zin heeft. Ik werk met kwaliteit producten die in Duitsland gemaakt worden op natuurbasis waarin Aloë Vera de hoofdrol in speelt. Dit alles is dierproefvrij! 

Bij een pedicure behandeling werk ik met nat-techniek zodat de huid niet gaat branden. Wij zijn erg zorgvuldig en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk voelt van welke behandeling dan ook. Of u nou een gevoelige, geïrriteerde of gezonde huid heeft is voor ons geen probleem, wij houden rekening met het soort type huid dat u heeft en zoeken daarvoor het best bestemde middel.

Marlhene Mouws

Aloe Vera dealer