Buiten dat u bij ons terecht kunt voor heel veel kwaliteits behandelingen , kunt u ook bij ons uw persoonlijke producten bestellen! Maak gebruik  LR Health & Beauty en laat u verassen door de kwaliteit van deze producten! Maak nu een afspraak voor advies en of te bestellen bij Marlhene Beauty & More.

BrillBird Benelux en LR Health & Beauty

Denkt u bijvoorbeeld aan dat u thuis aan de slag wil voor een gezicht-, voet-, handen-, lichaam er altijd stralend uitzien. Een pure weldaad voor de huid is. Met de heerlijke lijn van LR Health& Beauty met Aloë Vera kunt u voor thuis zeker de productenlijn in huis halen. Wanneer je thuis of in je eigen salon aan de slag wilt met BrillBird heb je een certificaat nagelstyliste nodig. Deze is ook bij ons te halen door middel van een cursus met certificaat. Wij leveren o.a. de wel bekende BrillBird Benelux en LR Health & Beauty. Bestellen is mogelijk. Wij sturen het dan naar u op. Wilt u iets bestellen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Brillbird

Met dit merk hebben wij veel ervaring. Wij maken al een tijd gebruik van BrillBird en het bevalt altijd nog even goed. Dit merk is erg geliefd in de Benelux en heeft een hoge kwaliteitsbeoordeling, het heeft een langdurig effect en u hoeft geen zorgen te maken over de prijzen, want zowel wij als BrillBird houden rekening met uw portemonnee! En zorgen er dus voor dat u veel kwaliteit en tevredenheid heeft voor weinig geld! Brillbird is gespecialiseerd in haar nagelproducten, het kwaliteit van dit merk is geweldig. Gel, acryl, vijlen, primers, liquid etc. het is allemaal mogelijk. Wij bestellen het voor u en leveren het.

LR Health & Beauty

Dit merk heeft een hele rijke werking van het ingrediënt Aloë Vera. Deze heerlijke lijn met producten zorgt voor een verzorgende uitstraling. Het maakt uw huid zacht, soepel, verfrissend en geneest, is op natuurbassis en dierproefvrij. Daarbij zijn er ook voor u voedingssupplementen en heerlijke parfums zowel dames als heren geuren in dit bijzondere assortiment in mijn salon verkrijgbaar.  Heeft u een van deze producten of advies nodig? Neem contact met ons op en bestel uw persoonlijk product en wij leveren dit voor een scherpe prijs!

Mocht u vragen hebben over het leveren van de producten, neem dan gerust contact met ons op. Laat u verassen door de geweldige kwaliteitsproducten van LR en BrillBird!

Aloe Vera