CAVITATIE  2,7 MHZ

Deze techniek maakt het mogelijk om subcutaan vet, wat zich heeft opgeslagen in de vetcellen te verminderen. Door gebruik te maken van 2.7 MHZ. Ultrasone geluidsgolven wordt het vet verwarmd om zo gemakkelijk in dunnere vloeibare vorm de vetcel te doen verlaten. Het vet zal worden afgevoerd door het lymfesysteem en via de normale weg door het lichaam worden afgebroken. Deze methode wordt ook wel liposuctie zonder operatie genoemd en valt onder contour behandelingen, wat in houdt dat de lichaamscontouren worden verbeterd.

RF LIFTING

Deze techniek wordt door middel van Bipolar RF een samentrekking van het bindweefsel en versoepeling van de opperhuid teweeg gebracht. Samenspel van verwarming. En verkoeling zorgen voor een liftend effect bij rimpels, verslapte huid ect. In het gezicht of lichaam. Door cavitatie of gewichtsverlies wordt de huid vaak slapper door het verlies aan vet- volume. Door middel van Bipolar RF behandeling kan de huid weer strakker worden gemaakt.

VIRTUAL MESO ( GEEN NAALDEN):

Om werkstoffen die normaal gezien niet diep genoeg komen en deze precies op de juiste plek te krijgen. Komt uit een applicator/sonde komt een gecombineerd signaal van electro – poratie, polarisatie en ultrasone golven, welke zorgen voor een extreem snelle werking van de ingrediënten van een serum of cocktail. Wordt gewerkt aan vermindering van rimpels, verouderde huid, hyperpigmentatie, cellulite, couperose/roodheid en verslapping van de huid.

Pedicure

Wij bieden ook pedicure behandelingen. We hebben zowel kleine voetbehandelingen als gewone standaard basisbehandelingen. Een kleine behandeling zal ook niet zo lang duren en is lager qua prijs. Een basis behandeling voeren we alleen de basistechnieken uit voor een algemene huid. Zo hebben we ook de luxe voetbehandelingen en die brengen net wat meer kwaliteit dan de bovengenoemde. Met een Fish spa behandeling hebben wij ook keuze uit een basisbehandeling of een kleine behandeling, geld hetzelfde als voor de ”normale” behandelingen. Wij doen ook nagels knippen, likdoorn verwijderen en we geven voetmassages. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een mooie gel lak op de teennagels!

Manicure

Wij bieden u ook een manicure behandeling. Ook hebben wij een losse parafine handpakking, een parafine handpakking is een intensieve en verzorgende behandeling voor uw handen en nagels en geven een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Uw handen gaan weer soepeler aanvoelen en uw droge huid word verminderd. U kunt ook een parafine handpakking in combinatie met een manicure behandeling laten doen. Dit zal ook veel voordeliger voor u zijn!

Gelaatsbehandelingen, Ampul & Algen

Naast pedicure, hebben wij ook de welbekende gelaatsbehandelingen. Dit doen wij door middel van het reinigen van uw huid en dat kan inclusief massage zijn of inclusief het harsen van de bovenlip/kin. Ook bieden wij ampul in de behandelingen, dit is een zeer fijne oppepper/verfrissing voor uw huid. Naast ampul in onze behandelingen hebben wij ook oppepper maskers van algen. Ook dit kan geen kwaad voor uw huid en zal altijd een verfrissend effect leveren (mits de huid dit toelaat).

Ontharingsbehandeling

Ontharing- behandelingen zijn ook bij ons van toepassing. Denk bijvoorbeeld aan het harsen van uw bovenlip-, kin-, gezicht-, oksels-, bikinilijn-, armen-, boven en onder benen, rug of borst. Ook doen wij epileren.

Massage

Wij geven u ook verschillende soorten massages. Zo bieden we hoofd-, armen-, nek-, schouders-, rug-, benen en lichaam massages! Qua prijs kunnen een aantal dingen samen worden gevoegd en word het voor u voordeliger!

Fish spa

Ook kunt u bij ons gebruik maken van een heerlijke Fish Spa, die zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden verwijderd en uw huid veel zachter en soepeler aan zal voelen. We hebben die van 15-, 30-, 45 en 60 minuten. Prijzen zijn verschillend per tijd. Deze kunnen ook in combinatie met een kleine voetbehandeling en een basis voetbehandeling, de daarvoor bestemde prijzen zijn te vinden in onze prijslijst.

Wimpers & Nagelstyling

Wimpers en wenkbrauwen kunnen ook bij ons worden geverfd. Nagelstyling is ook van toepassing, wij doen gel lak zowel op natuurlijke nagels en op acryl nagels aanbrengen. En met de acryl nagels zijn er ook nog verschillende mogelijkheden als bijvoorbeeld French manicure en Nailart.  Gel lak kan ook in combinatie van handen en teennagels. Ook verwijderen wij de oude gel lak.

Cavitatie, RF lifting & Virtual Meso therapie

Cavitatie gaat bij ons vanaf 3-, 6-, 8-, 10 en 15 behandelingen. Ook hiervoor geld, prijs verschild per aantal behandelingen. Bij de RF lifting en de Virtual Meso therapie gelden precies dezelfde aantal hoeveelheid behandelingen en geld hiervoor dezelfde regel wat betreft de prijzen.

Opleiding nagelstyliste

Bij ons kunt u ook gebruik maken van de opleiding nagelstyliste! Wij leren u de basistechnieken van nagelstyling en de daarvoor bestemde informatie. We hebben verschillende soorten opleidingen. De volgende verschillende soorten opleidingen zijn: Basic 6 daagse opleiding waarin u dus de basis vaardigheden leert kennen, een Advance 11 daagse opleiding, Professional, De Luxe, De Luxe plus en een Master opleiding. De prijzen voor deze verschillende opleidingen kunt u vinden in onze prijslijst.

Kinderfeestje

Ook verzorgen wij kindermeiden- feestjes voor €17,50 p.p. Dit doen wij voor max. 6 kinderen en het feestje duurt ongeveer 3 a 4 uur. Dit houdt in onze salon geheel wordt versiert. De jarige krijgt een zeer speciale stoel Fish spa, er staat een grote tafel zodat alle meiden bij elkaar zitten vol met maskers en make up dat ze zelf of bij elkaar kunnen doen. Ik geef uitleg over de behandelingen, bij afsluiting mogen ze kiezen of ze een veer extension of een nagellakje willen. Daar zit drinken, wat lekkers en een kleine goodie-bag bij inbegrepen. Alles gaat vooraf in overleg met de verzorgers van de jarige. Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op!

Permanente make-up

Permanente Make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of U nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar.
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.
Onze pigmenten voldoen alle aan de eisen van de GGD en de Keuringsdienst van Waren